Šmoulinka cup - 1. kolo=1. místo

01.10.2014 02:44

První turnaj jsme pořádali v "domácím" prostředí ZŠ Plamínkové - soupeři nám byli Sokol Pražský, známý svou kvalitní výchovou mládeže a neméně úspěšný dívčí klub ze Říčan.

 

BSS/BK : Sokol Pražský

25 : 23 ( 13:10 ) TH: 5/1

Body:

Látal 8, McAdam 7, Mondschein, Husák po 4, Stehlík 2

 

Komentář trenéra:

Do turnaje jsem vstupoval trochu s obavami. Z našich deseti hráčů čtyři trénují teprve dva týdny a toto byl první jejich zápas. Dalších několik hráčů nemělo v minulé sezoně tak odpovědnou roli v týmu a nyní sem na ně kladl vyšší nároky.Čekal jsem tedy, jak se se vším vyrovnáme, obzvlášť s tak kvalitním soupeřem jako je Sokol Pražský. Basketbal tak odpovídal začátku nové sezony, mnoho chyb, na druhou stranu úžasné nadšení a bojovnost hráčů. A na konci neskutečná radost z vítězství.

 

BSS/BK : Říčany

36 : 34  PP ( 26:14, 34:34 ) TH: 5/2

Body:

McAdam 21, Látal 11, Stehlík, Mondschein po 2 

 

Komentář trenéra:

V druhém utkání jsme odehráli skvěle první poločas, který jsme zakončily vedením o 12 bodů. Bohužel v druhém už na nás dolehla únava a dělali jsme více chyb než je zdrávo. Utkání pak dospělo do prodloužení, kde "zlatým" košem rozhodl David Látal.

 

Do příštího turnaje bychom měli zapracovat především do zapojení všech nových hráčů, aby i oni dávali koše a měli díky tomu lepší pocit ze hry.

 

JP